Toimitusehdot

Asiakkaan on hyväksyttävä meidän toimitusehdot tehdessään tilauksen. Katsomme nämä ehdot hyväksytyiksi kun vastaanotamme tilauksen.


Toimitusehdot päivitetty: 5.2.2024

Tilauksien käsittely

Tilaukset pyritään käsittelemään 2 työpäivän sisällä tilauksen vastaanottamisesta. Kaikille verkkokaupan toimitustavoille on saatavilla seuranta ja kaikista noutopisteisiin toimitettavista lähetyksistä logistiikka yritys lähetetään saapumisilmoitus tekstiviestin ja/tai sähköpostin

toimitustavat

Nouto Blockhouse Gamesin myymälästä ilmainen (0€)
Matkahuolto- Lähellä-paketti 6,90 €
  • Toimitusaika 1-3 työpäivää lähetyksestä
  • Toimitus vastaanottajan osoitetta lähimpään tai vastaanottajan valitsemaan noutopisteeseen
Matkahuolto – Kotijakelu: 15,90 €
  • Toimitusaika 1-3 työpäivää lähetyksestä
  • Toimitus vastaanottajan kotiin ja jakeluaika sovitaan ennakkoon vastaanottajan kanssa.
PostNord- Nordic Shipping 12,50
  • Toimitusalueet: Ruotsi, Latvia, Liettua, Viro, Tanska
  • Toimitusaika 2-5 työpäivää lähetyksestä
UPS - Standard
  • 0-2,99 kg 17,50€
  • 3-20 kg 25,49€
  • Toimitusalueet: Ruotsi, Latvia, Liettua, Viro, Tanska, Ranska, Espanja, Saksa, Belgia, Itävalta, Alankomaat
  • Toimitusaika 2-5 työpäivää lähetyksestä
Ilmainen Toimitus yli 70 € Kotimaa tilauksille. Toimitus suoritetaan Matkahuollon Lähellä-paketilla vastaanottajan valitsemaan noutopisteseen.

Tuotteiden palautusoikeus

Tuotteilla on 14 vuorokauden palautusoikeus. Palauttaessa tai vaihtaessa tuotteiden on oltava myyntikuntoisia, avaamattomia ja pakkausten ehjiä ja siistejä. Keräilykortti pakkauksissa ja irtokorteissa ei ole palautusoikeutta, että voimme taata tuotteiden laadun.

Palautus Matkahuollon kautta

Palauttaminen onnistuu Matkahuollon välityksellä.Toimitamme Palautuskortin sähköpostilla jonka kiinittää vanhan lähetystarran päälle. Paketin voit jättää mihin tahansa Matkahuollon pisteeseen. Suosittelemme ehdottomasti kuitin ottamista palautuksesta. Palautuksesta koituvista kustannuksista veloitamme toimituksen hinnan (min. 6,90 €).
Emme voi hyväksyä paketin noutamatta jättämistä tilauksen peruutuksena!
Uudelleen lähetetystä paketista veloitetaan toimitusmaksu. 

Maksun palautus

Saat maksusuorituksesi takaisin 14 päivän kuluessa siitä kun olemme vastaanottaneet palautuksesi ja tarkistaneet palautettujen tuotteiden myyntikelpoisuuden. Maksusuorituksen palautus tehdään käyttäen samaa maksutapaa, jolla tilaus on tehty. Kaikissa verkkokauppa tilauksien palautuksesta veloitamme 3% tilauksen arvosta pankkikuluja varten.

Ennakkotilaustuotteet

Ennakkotilattavat tuotteet on merkitty tuotteen nimessä olevalla“(Preorder)”-merkinnällä sekä tuotteen kuvauksessa olevalla ilmoitustekstillä jossa ilmoitettaan toimittajan antama julkaisupäivä
Toimitamme ennakkotilattavien tuotteiden kanssa samassa tilauksessa tilatut tuotteet yhdessä lähetyksessä ennakkotilattavan tuotteen julkaisun yhteydessä. Mikäli tilaus sisältää useita ennakkotilattavia tuotteita, joilla on eri julkaisupäivä, toimitamme koko tilauksen sitten kun kaikki tilauksessa olevat tuotteet on julkaistu. 

Ennakkotilattavien tuotteiden kuvauksessa on mainittu tuotteiden toimittajan antama julkaisuajankohta. Tuotteen julkaisuajankohta voi muuttua meistä riippumattomista syistä. Ilmoitamme mahdollisista muutoksista ennakkotilauksen tehneille asiakkaille tilauksen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen.

Tilaustuote

Tuotteiden määrä on erittäin suuri valmistajilla jonka takia emme pysty pitämään kaikkia tuotteita varastossa, tällöin ilmoitamme tuotteen kuvauksessa saatavuus on merkitty “(Saatavilla Toimittajalta)”-merkinnällä.
Toimitusaika vaihtelee tilaus hetkella toimittajan varostotilanteesta.
Ilmoitamme mahdollisista tilauksen pitkittymisestä asiakkaille tilauksen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen.

Reklamaatiot ja vialliset tuotteet

Lähetä sähköposti osoitteeseen myynti@blockhousegames.net ja mainitse viestissäsi nimesi sekä tilausnumero, joka löytyy tilausvahvistuksesta.

Noutamaton tilaus

Noutamaton paketti ei ole palautus, eikä lain mukainen peruutus. Veloitamme noutamattomasta paketista aiheutuneet kulut (15e) joka lähetetään laskuna tilauksen tehneelle henkilölle.

Mikäli sinulle tulee ylitsepääsemätön este ja et pääse noutamaan pakettia, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme myynti@blockhousegames.net ennen kuin paketti palautuu meille.

Varastoimme meille palautuneita tilauksia 2 vko ajan.Mikäli emme kuule sinusta kahden (2) viikon kuluessa tilauksen palautumisestameille, on meillä oikeus purkaa tilaus ja laittaa tuotteet uudestaan myyntiin. Tässä tapauksessa tilauksen maksusuoritusta ei palauteta.