Käsittelemme henkilötietoja, jotka saamme suostumuksellasi jäsenrekisteriin liittymistä koskevan hakemuksesi kautta ja jatkuvan suhteesi kautta meihin. Tämä sisältää nimesi, sähköpostiosoitteesi ja tiedot meiltä tekemistäsi ostoksista.

Kuinka käytämme henkilötietoja

Käsittelemme henkilötietoja aina sovellettavan lain mukaisesti, ja olemme ottaneet käyttöön asianmukaiset turvatoimenpiteet suojataksesi henkilötietojasi väärinkäytöksiltä, luvattomalta käytöltä tai paljastamiselta, katoamiselta, muuttamiselta tai tuhoamiselta. Käsittelemme henkilötietojasi tarjotaksemme sinulle tietoja tuotteistamme, palveluistamme, uutisista, tapahtumista, promootioista ja muusta toiminnasta, joka voi kiinnostaa sinua, sekä kehittää ja parantaa tuotteitamme ja palvelujamme. Lisäksi voimme käsitellä henkilötietoja lain mukaisten lakisääteisten velvoitteidemme täyttämiseksi. Voimme jakaa henkilökohtaisia tietojasi palveluntarjoajien kanssa (esimerkiksi niiden, jotka tallentavat henkilötietojasi tai lähettävät sähköpostia meidän puolestamme) yllä mainittujen tarkoitusten yhteydessä. Tämä tehdään luottamuksellisesti ja vain sovellettavien lakien sallimissa rajoissa. Jotkut näistä palveluntarjoajista voivat sijaita ETA: n ulkopuolella, mukaan lukien Yhdysvallat. Joillakin näistä maista ei ehkä ole vastaavia tietosuojalakeja kuin maassasi. Kun siirrämme tietojasi, pidämme ne kuitenkin turvassa ja varmistamme, että asianmukaiset suojatoimenpiteet ovat olemassa riittävän suojan takaamiseksi. Pidämme tietosi, kunnes päätät poistua jäsenrekisteristä. Jos myymme koko liiketoiminnan tai sen osan tai myymme tai siirrä omaisuutta, mukaan lukien myynti konkurssissa tai olemme muuten mukana sulautumisessa tai liiketoiminnan siirrossa, voimme siirtää henkilötietosi kolmannelle osapuolelle osana kyseistä kauppaa.

Suostumuksesi ja valintasi

Liittyessään jäsenrekisteriin hyväksyt, että voimme ottaa sinuun yhteyttä sähköpostitse tuotteitamme, palveluitamme, uutisia, tapahtumia, tarjouksia ja muuta toimintaa varten, joka voi kiinnostaa sinua. Hyväksyt myös, että voimme käyttää jäsenrekisterin yhteydessä antamiasi tietoja kehittää ja parantaa tuotteitamme ja palveluitamme sekä toimia markkinoiden ja asiakasanalyysien perustana lähettääksemme sinulle räätälöityä ja henkilökohtaista viestintää. Liittymisen jälkeen sinulle lähetetään kertaluonteinen sähköposti, jossa sinua pyydetään vahvistamaan jäsenyytesi. Jos et vastaa, jäsenyyttäsi ei vahvisteta, emmekä käsittele henkilötietojasi tämän käytännön mukaisesti. Kun olet liittynyt jäsenrekisteriin, voit milloin tahansa päättää peruuttaa suostumuksesi markkinointimateriaalin vastaanottamiseen ja lopettaa jäsenyytesi jäsenrekisterissä ottamalla yhteyttä meihin Blockhouse Games Oy: ssä tai seuraamalla tilauksen linkkiä missä tahansa sähköpostiviestinnässä. Jos haluat käyttää henkilötietojasi, ota yhteyttä Blockhouse Games Oy: hen ja anna riittävästi tietoja, jotta sinut ja tietosi voidaan tunnistaa. Sinulla voi olla myös oikeus pyytää meitä oikaisemaan, estämään, täydentämään, poistamaan, rajoittamaan ja estämään sinua koskevaa tietojenkäsittelyä ja pyytämään selitystä käsittelystä ottamalla yhteyttä Blockhouse Games Oy: ään. Voit ETA: ssa myös tehdä valituksen asianomaiselle valvontaelimelle tai hakea muutosta tuomioistuinten välityksellä, jos uskot, että oikeuksiasi on loukattu. Näihin oikeuksiin on poikkeuksia, joten pääsy voidaan estää esimerkiksi silloin, kun meitä on laillisesti estetty julkistamasta tietoja. Kaikissa tapauksissa henkilökohtaisten tietojen toimittaminen jäsenrekisterin yhteydessä on vapaaehtoista. Jos sinulla on muita kysymyksiä tästä käytännöstä, voit ottaa meihin yhteyttä Blockhouse Games Oy: ssä. Voimme jatkaa henkilötietojesi käsittelyä lakisääteisten velvoitteidemme täyttämiseksi.